tag:blogger.com,1999:blog-24502541.post114360549226274585..comments2023-11-13T21:58:06.105+08:00Comments on Delihayat Kitchen: Talam Keladiyatteomarhttp://www.blogger.com/profile/14411286835620646907noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-24502541.post-57542469187011497632007-12-01T14:16:00.000+08:002007-12-01T14:16:00.000+08:00Zana, asyik print resepi u nie, keladi dah 2 mingg...Zana, asyik print resepi u nie, keladi dah 2 minggu beli, hari nie berpeluang rasa nak buat, so tadi dah siap2 rebus keladi tu, baru cari resepi dan buka semula hompepage u nie, alamak, tepung ubi , pewarna purple dan esen keladi tak dak....jawabnya keana simpan keladi rebus tu dalam frezer dulu...kena gi beli bahan lain kat the store...anyway..thanks..ajar step by step tu...<BR/><BR/>sutera_orenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24502541.post-18818392116437695592007-07-26T16:47:00.000+08:002007-07-26T16:47:00.000+08:00Zana,maknanya kukus bahagian bawah 20 minit, kemud...Zana,<BR/>maknanya kukus bahagian bawah 20 minit, kemudian masukkan lapisan atas dan kukus semula 20 min? Tenguk gambar tu, terasa sungguh sedapnya....memang suka talam keladi tapi tak pernah cuba buat sendiri...<BR/><BR/>semut orenAnonymousnoreply@blogger.com